Healsens - Discover your health risks, get insights for longevity | Product Hunt

Bloedonderzoek Bestellen In Nederland

blood tests netherlands

Met genoegen kondigen wij aan dat vanaf versie 1.5 en hoger van onze Healsens applicatie, inwoners van Nederland nu bloedonderzoek kunnen aanvragen zonder verwijzing van een huisarts. Deze functionaliteit stelt u in staat om de essentiële tests te verkrijgen die u nodig heeft, waardoor een bezoek aan de huisarts overbodig wordt. Vereenvoudig uw zorgtraject met onze bloedtestservice in Nederland.

Om te beginnen, logt u eenvoudig in op de Healsens-applicatie en volgt u de instructies om uw bestelling te plaatsen. Ons uitgebreide assortiment laboratoriumtests, waaronder bloedonderzoeken, is beschikbaar voor inwoners van Amsterdam, Utrecht, Arnhem en andere steden in heel Nederland. U kunt kiezen voor ons Healsens Checkup Plan, dat de gezondheid van uw vitale organen, ontstekingsmarkers, risico op hartziekten, vetmetabolisme, risico op diabetes, risico op bloedarmoede en mogelijke tekorten aan vitamine D3 en B12 beoordeelt. Als alternatief kunt u onze DNAm PhenoAge-calculator gebruiken, ontwikkeld aan de Yale University, om de conditie van uw lever en nieren, immuniteit, ontsteking en metabolisme te beoordelen. Op zoek naar waar u bloed kunt laten prikken? Met onze bloedtestservice kunt u op een particuliere manier bloedonderzoek doen zonder verwijzing van een huisarts.

RELATED ARTICLES

Bloedonderzoek bestellen in Nederland?

Om bloedtesten online te bestellen in Nederland, moet u de Healsens mobiele app downloaden en een account aanmaken door u te registreren in de app.

1

Zodra u bent ingelogd, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende laboratoriumtestpakketten, waaronder het uitgebreide Healsens screeningsplan, dat de meest voorkomende leeftijdsgerelateerde aandoeningen beoordeelt. Bovendien zijn laboratoriumtests van uw Healsens-plan direct toegankelijk, samen met hun respectieve prijzen. Het algoritme van de applicatie selecteert op intelligente wijze de relevante laboratoriumtests op basis van uw gekozen plan. Als u de voorkeur geeft aan een aangepast onderzoeksplan, zal het algoritme ook helpen bij het identificeren en prijzen van de benodigde tests uit de beschikbare opties. Het is niet ongebruikelijk om te ontdekken dat na het voltooien van alle tests en het verkrijgen van resultaten binnen het normale bereik, de applicatie mogelijk niet suggereert om extra tests te bestellen. Zo werkt het algoritme, waarbij u wordt begeleid om alleen die tests af te nemen die vermeld staan in de lijst “Te voltooien tests” of buiten het gezonde bereik vallen. U kunt altijd de volledige lijst met beschikbare analyses bekijken in uw profiel. In de sectie met risicocalculators vindt u ook de optie om een pakket analyses aan te vragen voor risicobeoordeling. Hier kunt u handig een pakket analyses bestellen voor DNAm PhenoAge of AIP-calculator, onder andere.

Nadat u het gewenste testpakket heeft geselecteerd, moet u enkele basisgegevens verstrekken, zoals uw naam, adres en contactgegevens. U moet ook betalen voor de tests met een creditcard of pinpas. Zodra uw bestelling is bevestigd, ontvangt u een bevestigingsmail met instructies over hoe u zich kunt voorbereiden op uw test, zoals eventuele vereiste nuchterheid. Zoekt u naar waar u bloed kunt laten prikken? Healsens maakt bloedonderzoek zonder verwijzing van een huisarts gemakkelijk en particulier.

2

Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakt testpakket van een van de partners van Healsens per post op uw thuisadres. De testbuizen worden geleverd met een barcode die is gekoppeld aan uw onderzoek en ze worden speciaal voor verzending voorbereid met vloeistof. Het is belangrijk om al uw gegevens te controleren om ervoor te zorgen dat deze correct zijn. Healsens biedt ook preventief bloedonderzoek aan huisartsen in Nederland. Als u echter een particuliere route verkiest, biedt Healsens een handige en toegankelijke manier om bloedtests te bestellen en af te nemen.

3

In de bevestigingsmail kunt u vervolgens een nabijgelegen bloedtestcentrum kiezen waar u een bloedmonster kunt laten nemen. U moet een afspraak maken en uw verwijsbrief, testkit en identiteitsbewijs meenemen naar het centrum. Het bloed wordt afgenomen door professionals en u moet ervoor zorgen dat alle buizen in uw testkit worden gevuld. Healsens werkt samen met betrouwbare bloedafnamecentra in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en andere steden in Nederland om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk en snel bloed kunt laten prikken en de resultaten van uw bloedtest online kunt bekijken.

4

Nadat u uw bloedmonster hebt laten afnemen, moet u de testkit terugsturen naar het laboratorium met behulp van de vooraf betaalde verpakking. U kunt het verzamelmateriaal eenvoudig als brief versturen, zonder aangetekende of track & trace-code, met het bijgeleverde laboratoriumformulier. Medische post wordt zeer goed georganiseerd door postdiensten in Nederland en u kunt erop vertrouwen dat uw monsters veilig bij het laboratorium worden afgeleverd. Zodra uw monsters zijn geanalyseerd, ontvangt u de resultaten van uw bloedtest in de Healsens-app en kunt u deze online bekijken.

U ontvangt de resultaten van uw laboratoriumtests per e-mail binnen enkele dagen tot maximaal 10 werkdagen. Niemand anders krijgt uw resultaten tenzij u schriftelijke toestemming geeft. Voor resultaten die onmiddellijke medische opvolging vereisen, wordt u eerst gebeld.

U kunt uw laboratoriumtestresultaten gebruiken om uw gezondheid te verbeteren door advies te krijgen over voeding, supplementen en veranderingen in levensstijl. Healsens werkt samen met verschillende gezondheidscoaches, specialisten en therapeuten die complementaire zorg bieden. De Healsens-app biedt toegang tot gepersonaliseerde gezondheidsplannen, coaching en ondersteuning om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Waarom zou u Healsens vertrouwen?

Healsens streeft ernaar u nauwkeurige en betrouwbare resultaten te bieden waarop u kunt vertrouwen. We werken samen met Medical Laboratories Dr. Stein & Collegae, een zeer gerespecteerd en geaccrediteerd laboratorium in Nederland, om ervoor te zorgen dat uw bloedmonsters met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en nauwkeurigheid worden verwerkt. Lab Stein heeft een uitstekende reputatie binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Met meer dan 20 medisch specialisten (laboratoriumartsen), chemici, biologen, artsen-microbiologie, en 600 medewerkers is het laboratorium een van de drie grootste medische laboratoria in Europa. Ze voeren meer dan 5 miljoen tests per jaar uit.

Beschikbaarheid: Ons laboratoriumtestpakket is kosteneffectief en maakt gebruik van betaalbare laboratoriumtests, waardoor het toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken is.

Bij Healsens zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke ervaring aan onze gebruikers en hen te helpen de controle over hun gezondheid te nemen. We hopen dat deze nieuwe functies en verbeteringen uw ervaring met onze applicatie verbeteren. Als u vragen of feedback heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. Bedankt voor het kiezen van Healsens als uw vertrouwde gezondheidspartner.

Unlock your health insights with our smart data analysis – the Free Health Tracker app, your reliable medical record!

Drastically reduce the time to detect chronic diseases & inspire healthy habitsFURTHER READING

Get the Healsens app

Choose either App Store or the Google Play, then scan the displayed QR code with your phone.