Healsens - Discover your health risks, get insights for longevity | Product Hunt

Bloedonderzoek Bestellen In Nederland

Анализы крови в Нидерландах

Wilt u bloedonderzoek bestellen in Nederland of regelmatig algemene gezondheidscontroles ondergaan? Met de mobiele app van Healsens kunnen inwoners van Nederland nu eenvoudig bloedonderzoek bestellen zonder verwijzing van een huisarts. Deze functionaliteit stelt u in staat om de essentiële tests te verkrijgen die u nodig heeft, waardoor een bezoek aan de huisarts overbodig wordt. Vereenvoudig uw zorgtraject met onze bloedtestservice in Nederland.

RELATED ARTICLES

Hoe kan ik bloedonderzoek bestellen in Nederland?

Om bloedtesten online te bestellen in Nederland, moet u de Healsens mobiele app downloaden en een account aanmaken door u te registreren in de app. Met onze service voor bloedonderzoek bestellen in Nederland kunt u eenvoudig de benodigde tests verkrijgen, zonder verwijzing van een huisarts.

1

Sign Up:

Download de Healsens-app uit Google Play of de App Store, afhankelijk van uw apparaat, en ga verder met het aanmaken van uw account.

2

Kies uw tests:

Kies de laboratoriumtests die u wilt ondergaan. We raden ten zeerste aan om te kiezen voor het Healsens Checkup-plan. Dit uitgebreide checkup-plan omvat alle noodzakelijke onderzoeken die zijn afgestemd op uw geslacht en leeftijd, met als prioriteit de preventie van chronische ziekten. Als u al een plan heeft voor regelmatige medische controles, kunt u dit recreëren in Healsens. In beide gevallen zal Healsens het meest voordelige pakket selecteren bij de laboratoria*. Bovendien heeft u altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de optie “Bloedonderzoeken bestellen” voor eenmalige onderzoeken.

3

Voer uw gegevens in:

Vul alle benodigde informatie in om uw bestelling te plaatsen.

4

Ontvang uw kit:

Een gepersonaliseerde testkit wordt bezorgd op uw opgegeven thuisadres. De testbuisjes worden geleverd met een barcode die gekoppeld is aan uw onderzoek, en ze worden speciaal voor verzending met vloeistof voorbereid. Het is van cruciaal belang om al uw gegevens te controleren om nauwkeurigheid te garanderen.

5

Selecteer een testcentrum:

Na ontvangst van een bevestiging per e-mail, wordt u gevraagd om een nabijgelegen bloedtestcentrum te kiezen waar u uw bloedmonster kunt laten afnemen. Het is noodzakelijk om een afspraak te maken en uw verwijsbrief, testkit en identiteitsbewijs mee te nemen naar het centrum. Getrainde professionals zullen de bloedmonsters verzamelen en ervoor zorgen dat alle buisjes in uw testkit worden gevuld.

6

Stuur uw kit terug:

Nadat uw bloedmonster is verzameld, moet u de testkit terugsturen naar het laboratorium met behulp van de vooraf betaalde verpakking. Stuur eenvoudig de verzamelmaterialen met het laboratoriumformulier als een brief, zonder registratie of een track & trace-code. Medische postdiensten in Nederland zijn zeer efficiënt en zorgen voor de veilige levering van uw monsters aan het laboratorium.

7

Ontvang uw resultaten:

U ontvangt de resultaten van uw laboratoriumtests rechtstreeks in de app (zorg ervoor dat u meldingen inschakelt om geen resultaten te missen). Als alternatief ontvangt u uw resultaten via e-mail. De meeste laboratoriumtestresultaten zijn doorgaans binnen enkele dagen beschikbaar, met een maximum van 10 werkdagen.


Uw laboratoriumtestresultaten kunnen worden gebruikt om uw gezondheid te verbeteren door middel van op maat gemaakt advies over voeding, supplementen en veranderingen in levensstijl. Healsens werkt samen met verschillende gezondheidscoaches, specialisten en therapeuten die complementaire zorg bieden. De Healsens-app biedt toegang tot gepersonaliseerde gezondheidsplannen, coaching en ondersteuning om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken.

» Ontdek alles over wat uw cholesterolresultaten betekenen.

Waarom zou u Healsens vertrouwen?

Healsens streeft ernaar u nauwkeurige en betrouwbare resultaten te bieden waarop u kunt vertrouwen. We werken samen met Medical Laboratories Dr. Stein & Collegae, een zeer gerespecteerd en geaccrediteerd laboratorium in Nederland, om ervoor te zorgen dat uw bloedmonsters met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en nauwkeurigheid worden verwerkt. Lab Stein heeft een uitstekende reputatie binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Met meer dan 20 medisch specialisten (laboratoriumartsen), chemici, biologen, artsen-microbiologie, en 600 medewerkers is het laboratorium een van de drie grootste medische laboratoria in Europa. Ze voeren meer dan 5 miljoen tests per jaar uit.

Beschikbaarheid: Ons laboratoriumtestpakket is kosteneffectief en maakt gebruik van betaalbare laboratoriumtests, waardoor het toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken is.

Bij Healsens zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke ervaring aan onze gebruikers en hen te helpen de controle over hun gezondheid te nemen. We hopen dat deze nieuwe functies en verbeteringen uw ervaring met onze applicatie verbeteren. Als u vragen of feedback heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. Bedankt voor het kiezen van Healsens als uw vertrouwde gezondheidspartner.

Unlock your health insights with our smart data analysis – the Free Health Tracker app, your reliable medical record!

Drastically reduce the time to detect chronic diseases & inspire healthy habitsFURTHER READING

Get the Healsens app

Choose either App Store or the Google Play, then scan the displayed QR code with your phone.