Healsens - Discover your health risks, get insights for longevity | Product Hunt

We zijn verheugd om Healsens versie 1.5 te introduceren, onze mobiele applicatie die nieuwe en verbeterde functies biedt om uw ervaring te verbeteren. Met deze update kunnen inwoners van Nederland nu eenvoudig bloedtesten online bestellen zonder verwijzing van een huisarts. Hiermee kunt u een preventief bloedonderzoek bij de huisarts overslaan en direct uw bloedonderzoek particulier regelen. Bent u op zoek naar waar u bloed kunt laten prikken? Onze bloedtestservice is beschikbaar in Amsterdam en andere delen van Nederland. Ervaar het gemak van bloedonderzoek zonder verwijzing van een huisarts met Healsens.

Om te beginnen, logt u eenvoudig in op de Healsens-applicatie en volgt u de instructies om uw bestelling te plaatsen. Ons uitgebreide assortiment laboratoriumtests, waaronder bloedonderzoeken, is beschikbaar voor inwoners van Amsterdam, Utrecht, Arnhem en andere steden in heel Nederland. U kunt kiezen voor ons Healsens Checkup Plan, dat de gezondheid van uw vitale organen, ontstekingsmarkers, risico op hartziekten, vetmetabolisme, risico op diabetes, risico op bloedarmoede en mogelijke tekorten aan vitamine D3 en B12 beoordeelt. Als alternatief kunt u onze DNAm PhenoAge-calculator gebruiken, ontwikkeld aan de Yale University, om de conditie van uw lever en nieren, immuniteit, ontsteking en metabolisme te beoordelen. Op zoek naar waar u bloed kunt laten prikken? Met onze bloedtestservice kunt u op een particuliere manier bloedonderzoek doen zonder verwijzing van een huisarts.

RELATED ARTICLES

Bloedonderzoek bestellen in Nederland?

Om bloedtesten online te bestellen in Nederland, moet u de Healsens mobiele app downloaden en een account aanmaken door u te registreren in de app.

1

Nadat u bent ingelogd, kunt u kiezen uit ons assortiment testpakketten, waaronder het uitgebreide Healsens Checkup Plan dat screent op de meest voorkomende leeftijdsgebonden ziekten, of de DNAm PhenoAge-calculator om uw biologische leeftijd te beoordelen.

Nadat u het gewenste testpakket heeft geselecteerd, moet u enkele basisgegevens verstrekken, zoals uw naam, adres en contactgegevens. U moet ook betalen voor de tests met een creditcard of pinpas. Zodra uw bestelling is bevestigd, ontvangt u een bevestigingsmail met instructies over hoe u zich kunt voorbereiden op uw test, zoals eventuele vereiste nuchterheid. Zoekt u naar waar u bloed kunt laten prikken? Healsens maakt bloedonderzoek zonder verwijzing van een huisarts gemakkelijk en particulier.

2

Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakt testpakket van een van de partners van Healsens per post op uw thuisadres. De testbuizen worden geleverd met een barcode die is gekoppeld aan uw onderzoek en ze worden speciaal voor verzending voorbereid met vloeistof. Het is belangrijk om al uw gegevens te controleren om ervoor te zorgen dat deze correct zijn. Healsens biedt ook preventief bloedonderzoek aan huisartsen in Nederland. Als u echter een particuliere route verkiest, biedt Healsens een handige en toegankelijke manier om bloedtests te bestellen en af te nemen.

3

In de bevestigingsmail kunt u vervolgens een nabijgelegen bloedtestcentrum kiezen waar u een bloedmonster kunt laten nemen. U moet een afspraak maken en uw verwijsbrief, testkit en identiteitsbewijs meenemen naar het centrum. Het bloed wordt afgenomen door professionals en u moet ervoor zorgen dat alle buizen in uw testkit worden gevuld. Healsens werkt samen met betrouwbare bloedafnamecentra in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en andere steden in Nederland om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk en snel bloed kunt laten prikken en de resultaten van uw bloedtest online kunt bekijken.

4

Nadat u uw bloedmonster hebt laten afnemen, moet u de testkit terugsturen naar het laboratorium met behulp van de vooraf betaalde verpakking. U kunt het verzamelmateriaal eenvoudig als brief versturen, zonder aangetekende of track & trace-code, met het bijgeleverde laboratoriumformulier. Medische post wordt zeer goed georganiseerd door postdiensten in Nederland en u kunt erop vertrouwen dat uw monsters veilig bij het laboratorium worden afgeleverd. Zodra uw monsters zijn geanalyseerd, ontvangt u de resultaten van uw bloedtest in de Healsens-app en kunt u deze online bekijken.

U ontvangt de resultaten van uw laboratoriumtests per e-mail binnen enkele dagen tot maximaal 10 werkdagen. Niemand anders krijgt uw resultaten tenzij u schriftelijke toestemming geeft. Voor resultaten die onmiddellijke medische opvolging vereisen, wordt u eerst gebeld.

U kunt uw laboratoriumtestresultaten gebruiken om uw gezondheid te verbeteren door advies te krijgen over voeding, supplementen en veranderingen in levensstijl. Healsens werkt samen met verschillende gezondheidscoaches, specialisten en therapeuten die complementaire zorg bieden. De Healsens-app biedt toegang tot gepersonaliseerde gezondheidsplannen, coaching en ondersteuning om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Unlock your health insights with our smart data analysis – the Free Health Tracker app, your reliable medical record!

Drastically reduce the time to detect chronic diseases & inspire healthy habitsOverig Bijgewerkt v. 1.5

Daarnaast hebben we naast de mogelijkheid tot online testbestellingen ook andere verbeteringen in de applicatie aangebracht. We hebben de tabbladen herordend om het makkelijker en sneller te maken voor u om te vinden wat u zoekt. Met de nieuwe tabblad-indeling kunt u snel naar de sectie navigeren die u nodig heeft zonder te hoeven zoeken. We hebben ook een foutafhandelaar toegevoegd aan de risicocalculator die controleert op fouten bij het handmatig invoeren van labresultaten. Deze functie helpt bij het waarborgen van de nauwkeurigheid van uw risicoprofiel door eventuele fouten in de ingevoerde gegevens te identificeren en te markeren, zodat u ze kunt corrigeren en weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw gezondheid op basis van betrouwbare informatie. Daarnaast hebben we ook enkele visuele problemen aangepakt die gebruikers ondervonden, zodat de applicatie eruitziet en presteert zoals bedoeld.

Bij Healsens zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke ervaring aan onze gebruikers en hen te helpen de controle over hun gezondheid te nemen. We hopen dat deze nieuwe functies en verbeteringen uw ervaring met onze applicatie verbeteren. Als u vragen of feedback heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. Bedankt voor het kiezen van Healsens als uw vertrouwde gezondheidspartner.

Unlock your health insights with our smart data analysis – the Free Health Tracker app, your reliable medical record!

Drastically reduce the time to detect chronic diseases & inspire healthy habitsFURTHER READING