Healsens - Discover your health risks, get insights for longevity | Product Hunt

Bloedonderzoek Bestellen via Healsens: Eenvoudig en Betrouwbaar

Bloedonderzoek Bestellen

Een algemene controle is niet iets dat in Nederland wordt aanbevolen of standaard is, maar u kunt toch regelmatig een algemene controle uitvoeren, uw resultaten controleren en uw lichaamsbehoeften leren kennen. Daarnaast kunt u soms last hebben van vervelende klachten, zoals chronische vermoeidheid, haaruitval, enz., maar het is niet altijd mogelijk om een verwijzing voor onderzoek te krijgen. Het kan moeilijk zijn om uw arts te overtuigen dat het niet gewoon vermoeidheid is en dat u zich echt zorgen maakt. Wat doet u in zo’n geval? Wanneer de symptomen niet duidelijk zijn, maar u wilt controleren of alles in orde is en uw zorgen wegnemen, kan bloedonderzoek bestellen via het medische platform Healsens een goede oplossing zijn.

Waarom een bloedonderzoek bestellen via Healsens?

Healsens is een Nederlands platform dat gericht is op preventieve geneeskunde. Het verzamelt aanbevelingen van gezaghebbende internationale organisaties en biedt u toegang tot klinische hulpmiddelen voor gezondheidscontrole. Wat betekent dit voor u? U kunt een korte vragenlijst invullen en een eerste lijst van laboratoriumonderzoeken krijgen om de belangrijkste functies van uw lichaam te beoordelen. Via Healsens kunt u een bloedtest aanvragen en een laboratoriumonderzoek laten uitvoeren in het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Healsens dekt screenings van 22 van de meest voorkomende leeftijdsgebonden ziekten en helpt bij het beoordelen van het risico op het ontwikkelen van ziekten met behulp van gezondheidscalculatoren.

Daarnaast omvat het analysepakket de algemene gezondheid:

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • beoordeling van metabolische processen: glycatie (geglyceerd hemoglobine of HbA1C), ontsteking (High-sensitivity C-reactive protein of hs-CRP), en methylering (homocysteïne);
 • beoordeling van de gezondheid van vitale organen, waaronder nieren, lever en schildklier;
 • beoordeling van vitamine D3– en B12-status;
 • beoordeling van leverfunctie: Alanine Aminotransferase (ALAT/ALT/SGPT), Alkalische fosfatase, Albumine (ALB);
 • beoordeling van cardiovasculaire gezondheid: atherogene coëfficiënt (AC) of lipidenratio’s, Cholesterol LDL en totaal, HDL-cholesterol, Triglyceriden;
 • beoordeling van nierfunctie: Creatinine en geschatte glomerulaire filtratiesnelheid (eGFR CKD-EPI);
 • beoordeling van glucose- en insulinemetabolisme: nuchtere plasmaglucose (FPG), Insuline en HOMA-IR;
 • beoordeling van ijzerstatus: Ferritine in serum;
 • beoordeling van bloedcellen: Hemoglobine (HgB), Bloedplaatjes (PLT), Witte bloedcellen (WBC), Gemiddeld corpusculair volume (MCV), Lymfocytenpercentage (LYMP%), Red Cell Distribution Width (RDW);
 • beoordeling van hormonen: Thyroid Stimulerend Hormoon (TSH), Cortisol en DHEA, geslachtshormonen;
 • beoordeling van elektrolyten: Kalium (K+);
 • beoordeling van urinezuur: Urinezuur (voor het opsporen van jicht, nierstenen en nierfunctieproblemen);

Door deze gezondheidstest te doen, krijgt u een directe beoordeling van uw algehele gezondheid. Al deze tests kunt u eenvoudig online bestellen via Healsens. Dit betekent dat u de benodigde onderzoeken kunt kopen en plannen zonder gedoe, met de zekerheid dat u betrouwbare resultaten ontvangt die u helpen uw gezondheid te monitoren en verbeteren.

Het unieke van het plan ligt in het feit dat het onnodige tests helpt voorkomen en zich richt op de meest voorkomende leeftijdsgebonden ziekten. Dit wordt bereikt doordat de aanbevelingen zijn overgenomen uit preventieve aanbevelingen van toonaangevende medische organisaties, zoals de American Society of Clinical Oncology (ASCO) en de Taskforce Preventieve Diensten.

» Ontdek alles over de functie van vitamine D voor uw welzijn!

Welke ziekten worden gevolgd door Healsens?

Healsens biedt uitgebreide screeningprogramma’s voor verschillende ziekten, waaronder:

 • Colorectale screening
 • Borstkanker screening
 • Baarmoederhalskanker screening
 • Longkanker screening
 • Prostaatkanker screening
 • Mondkanker screening
 • Algemene vrouwengezondheid
 • Lipidenstoornissen screening
 • Schildklier disfunctie screening
 • Prediabetes en type 2 diabetes screening
 • Vitamine D-tekort screening
 • Vitamine B12-tekort screening
 • Hart- en vaatziekten screening
 • Hart- en vaatziekten: Risicobeoordeling met niet-traditionele risicofactoren
 • Abdominale aorta aneurysma screening
 • Chronische nierziekte screening
 • Hypertensie screening
 • IJzerstatus screening (ijzertekort en ijzerstapeling)
 • Voortplantingsleeftijd screening
 • Osteoporose screening
 • Chlamydia en gonorroe screening
 • Depressie en zelfmoordrisico bij volwassenen screening

Het is belangrijk om te begrijpen dat u aanbevelingen krijgt voor screenings die specifiek zijn afgestemd op uw geslacht en leeftijd. Als een screening niet algemeen wordt aanbevolen voor iedereen, ontvangt u deze aanbeveling alleen als u binnen een risicogroep valt. Deze gerichte aanpak is cruciaal omdat het helpt onnodige tests te vermijden, waardoor u tijd en geld bespaart. Vroegtijdige opsporing en behandeling van ziekten zijn niet alleen goedkoper, maar ook effectiever, wat een positief effect heeft op uw algehele gezondheid en welzijn.

Hoe Werkt Het Bestellen van een Bloedonderzoek?

Het bestellen van een bloedonderzoek via Healsens is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Door een bloedonderzoek te bestellen, kunt u proactief uw gezondheid monitoren en belangrijke inzichten verkrijgen in uw lichamelijke conditie. Dit proces is ontworpen om snel en gemakkelijk te zijn, zodat u zonder gedoe de juiste tests kunt uitvoeren.

Hier zijn de stappen om een bloedonderzoek te bestellen:

Download de Heaslens-app

Download de Healsens-app en ga verder met het aanmaken van uw account.

Voer uw gegevens in

Vul alle benodigde informatie in om uw bestelling te plaatsen. Een gepersonaliseerde testkit wordt bezorgd op uw opgegeven thuisadres.

Laat u prikken

Laat een bloedtest uitvoeren in het voor u dichtstbijzijnde ziekenhuis

Ontvang uw resultaten

Ontvang de resultaten binnen 3-5 werkdagen in de Healsens-app.

» Ontdek alles over wat uw cholesterolresultaten betekenen.

De Voordelen van Healsens Bloedonderzoek

Elk bloedonderzoek dat Healsens aanbiedt, is gebaseerd op een verplichte screeningbasis. Hierdoor betaalt u niet voor overbodige testen, maar ontvangt u precies wat nodig is voor een uitgebreide beoordeling van uw gezondheidstoestand. Healsens gaat verder dan alleen bloedonderzoeken. Onze gezondheidscalculators helpen u bij het controleren van viscerale vetniveaus (vet rondom de taille) en het berekenen van uw BMI, wat wordt meegenomen in de risicobeoordeling van uw gezondheid.

Voor elk resultaat dat buiten de normale waarden valt, ontvangt u een gedetailleerde uitleg over wat dit betekent, welke natuurlijke manieren er zijn om de waarden te normaliseren en wanneer het nodig is om een arts te raadplegen. U krijgt ook inzicht in welke supplementen effectief zijn en welke niet, evenals de huidige behandelingsprotocollen die artsen gebruiken.

Dit alles stelt u in staat om objectief aanpassingen te maken in uw levensstijl en uw welzijn te verbeteren, waardoor u uw actieve, jeugdige jaren zo lang mogelijk kunt verlengen.

Healsens heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn innovatieve benadering van preventieve gezondheidszorg. Nederlandse media bespreken actief de aanpak van Healsens, omdat hij mensen effectief heeft geholpen gewicht te verliezen. Zo schreven Dutch IT Channel, Emerce en ICT Magazine over ons en prezen onze app voor het detecteren van leeftijdsgerelateerde ziekten en het helpen bij obesitas. Lees meer over ons in de artikelen hier, hier en hier.

Waarom zou u Healsens vertrouwen?

Healsens streeft ernaar u nauwkeurige en betrouwbare resultaten te bieden waarop u kunt vertrouwen. We werken samen met Medical Laboratories Dr. Stein & Collegae, een zeer gerespecteerd en geaccrediteerd laboratorium in Nederland, om ervoor te zorgen dat uw bloedmonsters met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en nauwkeurigheid worden verwerkt. Lab Stein heeft een uitstekende reputatie binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Met meer dan 20 medisch specialisten (laboratoriumartsen), chemici, biologen, artsen-microbiologie, en 600 medewerkers is het laboratorium een van de drie grootste medische laboratoria in Europa. Ze voeren meer dan 5 miljoen tests per jaar uit.

Beschikbaarheid: Ons laboratoriumtestpakket is kosteneffectief en maakt gebruik van betaalbare laboratoriumtests, waardoor het toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken is.

Bij Healsens zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke ervaring aan onze gebruikers en hen te helpen de controle over hun gezondheid te nemen. We hopen dat deze nieuwe functies en verbeteringen uw ervaring met onze applicatie verbeteren. Als u vragen of feedback heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. Bedankt voor het kiezen van Healsens als uw vertrouwde gezondheidspartner.

Unlock your health insights with our smart data analysis – the Free Health Tracker app, your reliable medical record!

Drastically reduce the time to detect chronic diseases & inspire healthy habitsVERDER LEZEN
BRON:

Get the Healsens app

Choose either App Store or the Google Play, then scan the displayed QR code with your phone.